Svensk klassisk Massage

Massage som ord kan betyda trycka och knåda.

Massage är en behandling som ökar blodcirkulationen. En ökad blodcirkulation till muskler och vävnader hjälper kroppen till läkning. Massage behandling brukar ge en känsla av lugn och avslappning och stress reducerande genom att ämnen i kroppen utsöndras under massagen.

 

Svensk klassisk massage är bra för muskler som genom stress, ensidigt/ enformigt arbete som kan ge spända eller smärtande muskler

Vid spända eller smärtande muskler kan man få

Smärta i huvudet, smärta i axlar, nacke, skuldrorna,

Ländryggen, spända och smärtande muskler i arm/ ben. 

De behandlingar som erbjuds är rygg & nacke, helkropp, fot och underbens massage. 

Hot Stone massage

Hot Stone Massage är en massage form som ger en underbar avslappning.

Varm olja i kombination med varma lava stenar som förstärker och fördjupar massagens spännings upplösande syfte och minskar stress. Musklerna slappnar av och blod och lymf cirkulationen blir ökad Och ger en känsla av välbefinnande. 

 

välkommen

Regndropps massage

Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.

Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som är ändå är mycket effektiv för flera olika problem där olika eteriska oljor används  som en del av behandlingen. 

 Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor.Dessa oljor appliceras både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.

Behandlingen syftar till att stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, upplevs behandlingen också  som stress reducerande och avslappnande. 

Vid en regndropps massage  används 9 olika eteriska oljor Från Young Living. 

Det är följande oljor:

Valor - Balanserar energin i kroppen. Innehåller mandel olja. Ej lämplig för personer med nöt allergier. )

Oregano - Antivirus, balanserar matsmältningen, stärker vitala delar av kroppen. Grundande och balanserande.

Timjan - Antivirus stöd, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress och svaghet.

Basilika - Bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet och avslappnande vid muskelkramp. Hjälp vid inflammation.

Cypress - Förbättrar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, hjälper till vid svullna leder, åderbrock, celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och lugnande.

Vintergröna - Antiflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism, reumatism samt tinnitus. Höjer, öppnar och ökar medvetande i känselsinnet.

Mejram - Muskelavslappnande. Lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän. Ger energi vid stress och svaghet.

Pepparmint - Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.

Aromaseiz - Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador trötthet och stress.

Erbjuds senare under hösten 2019.